Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρωτιά και το πλεονέκτημα

Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρωτιά και το πλεονέκτημα

Οι Ερυθρόλευκοι την Πέμπτη στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και με νίκη θα σφραγίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Μια… ανάσα από την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια, που δίνει το απόλυτα πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για την 20η αγωνιστική της Volleyleague και με νίκη θα σφραγίσουν και μαθηματικά την πρωτιά, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού μαραθωνίου. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη (23/3) ενώ την 22η θα κάνει το ρεπό του.

Στο αγώνα με την Κηφισιά ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, ανέφερε: «Αύριο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν για αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Η Κηφισιά θα χρησιμοποιήσει την έδρα της για να παίξει καλά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, για να νικήσουμε και να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στη διάρκεια των προπονήσεων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ