Ψάρρας: «Ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τον Ολυμπιακό»

Ψάρρας: «Ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τον Ολυμπιακό»

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ενδέχεται να κρίνει την πρώτη θέση στη Volleyball League, μίλησε ο προπονητής του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό το Σάββατο (23/3, 17:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Volleyball League, με στόχο την εκτός έδρας νίκη που θα τον φέρει μια ανάσα από την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Κώστας Ψάρρας, μίλησε για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως είναι μια καλή ευκαιρία και για τους δυο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η έδρα δεν θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την έκβαση του αγώνα.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε πως θα παρουσιαστούν και οι δυο ομάδες, μετά τις αλλαγές του Ιανουαρίου. Εκτός από το γόητρο πια, υπάρχει και το ενδιαφέρον της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, ότι δεν έχει και τόση σημασία το πλεονέκτημα της έδρας . Θα προσπαθήσουμε όμως να το κατακτήσουμε. Για μας είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε πολλά να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ