Ολυμπιακός: Στη Σαντορίνη με το μυαλό στο Final 4

Ολυμπιακός: Στη Σαντορίνη με το μυαλό στο Final 4

Οι Ερυθρόλευκες λίγες ημέρες πριν το Final 4 του Κυπέλλου αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό (30/3, 18:00) στην Σαντορίνη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Volleyleague.

Στη Σαντορίνη για τον αυριανό αγώνα με τον Πανναξιακό (30/3, 18:00) για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Volleyleague βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και στοχεύουν σε μία ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν. Το παιχνίδι, πάντως, είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και μαζί το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στις Σέρρες. Αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τη δεδομένη απουσία της Σάσκια Χίπε, δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε: «Το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, έχει κριθεί πριν από το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν αφού έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Ωστόσο κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι πριν το Final 4 του Κυπέλλου και να δείξουμε για μια ακόμη φορά την καλή δουλειά που έχουμε κάνει στο δεύτερο μισό της σεζόν, σε σχέση με το πρώτο μισό. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι τόσο για το συγκεκριμένο ματς όσο και για το Κύπελλο στις Σέρρες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ