Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό

Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει την κατάκτηση του 9ου σερί τίτλου της στη διοργάνωση.

Στις Σέρρες για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να διεκδικεί την κατάκτηση του 9ου σερί τίτλου της στη διοργάνωση.

Οι Ερυθρόλευκες, οι οποίες έχουν 12 διαδοχικές παρουσίες σε F4 και F8, στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (5/4) στις 18:00 (ERΤ SPORTS HD) θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό, με στόχο τη νίκη πρόκριση στον τελικό.

Εκεί όπου θα κοντραριστεί με τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, που θα διεξαχθεί στις 20:30 ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Θήρας, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (6/4) στις 21:15.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του εκτός από την Σάσκια Χίπε. Η Γερμανίδα βρίσκεται αρκετό καιρό στα πιτς, ωστόσο, ακολούθησε κανονικά την αποστολή στις Σέρρες.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι:  Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η λίμπερο του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμη δήλωσε: «Εννοείται πως η ομάδα είναι έτοιμη. Από την αρχή της χρονιάς ο Ολυμπιακός ξεκινάει και ζει για αυτά τα παιχνίδια. Πάμε για τον δεύτερο στόχο μας μετά το Challenge Cup και θέλουμε το 9ο κύπελλο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και το περιμένουμε πως και πως. Σε παιχνίδια νοκ άουτ πάντα υπάρχει άγχος, όμως έχουμε δείξει πως μετά από τόσα χρόνια θα πάμε δυνατά για το 9ο».

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Θα είναι ντέρμπι γιατί όπως είπα, είναι παιχνίδι νοκ άουτ. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο τότε θα πάρουμε τη νίκη. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, η ομάδα είναι έτοιμη».

Το πρόγραμμα του final-4:

Παρασκευή 5 Απριλίου

18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – ΑΕΚ
20.30: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας

Σάββατο 6 Απριλίου

21.15: Τελικός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ