Γκιον : Κρατώ τον έναν βαθμό

Γκιον : Κρατώ τον έναν βαθμό

Ο Ραμόν Γκιον αναδείχθηκε MVP της ευρωπαϊκής αναμέτρησης απέναντι στη Σασταμάλα αλλά έδειξε την πικρία του για το αποτέλεσμα.

Ο Ραμόν Γκιον μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τη φινλανδική Σασταμάλα για το Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως αυτό κρατά, δυστυχώς, μόνο τον έναν βαθμό παρότι αναδείχθηκε ως ο MVP της αναμέτρησης.

Ειδικότερα, ο παίκτης ανέφερε για το ματς στη Φινλανδία: «Είναι μια σημαντική απώλεια, ειδικά όταν έχεις την ευκαιρία να επιστρέψεις με τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε, όμως, να χάσουμε και με 3-0 διότι βρισκόμασταν πολύ κοντά στο σκορ, σε πολλά σημεία του αγώνα. Κρατώ τον έναν βαθμό που αποκομίσαμε από αυτό το παιχνίδι».

Για την προσωπική διάκρισή του είπε: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για τη διάκριση αυτή. Η περισσότερη δουλειά γίνεται από όλη την ομάδα. Εγώ απλά μπορώ να τελειώσω τις φάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Ο Ματίας μού δίνει καλές πάσες δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εμένα. Συνεπώς, τη διάκριση αυτή την πιστώνεται περισσότερο η ομάδα παρά εγώ».

Για το προσεχές ντέρμπι στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα: «Όταν παίξαμε εναντίον του Φοίνικα στο τουρνουά της Σύρου, τους κερδίσαμε και πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το επαναλάβουμε. Σίγουρα ο Φοίνικας βελτιώθηκε από εκείνο το παιχνίδι έως τώρα και για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τα δώσουμε όλα για άλλο ένα παιχνίδι αυτή την εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ