Κοβάτσεβιτς: «Μεγάλη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων»

Κοβάτσεβιτς: «Μεγάλη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου στάθηκε στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ την ΑΕΚ και προκρίθηκε δια περιπάτου στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου που διεξάγεται στις Σέρρες.

Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και έδωσε το σύνθημα ενόψει του μεγάλου τελικού. «Αυτό δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Σίγουρα η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι μεγάλη αλλά αν θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου δήλωσε μετά το ματς: «Σίγουρα το παιχνίδι το ελέγχαμε από την αρχή. Είμαστε πάντα διαβασμένοι αν και φέτος δεν συμμετέχει στην Volleyleague η ΑΕΚ. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι απέναντι του. Το παιχνίδι κύλησε όπως το είχαμε στο μυαλό μας και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του για να έχει όλα του τα «όπλα» έτοιμα ενόψει του αυριανού τελικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ