Ηρακλής – ΠΑΟΚ 3-1

Ηρακλής – ΠΑΟΚ 3-1

Ο Γηραιός με μια σπουδαία εμφάνιση βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν του, νίκησε με 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ και ισοφάρισε σε 1-1 την προημιτελική σειρά –  Η πρόκριση θα κριθεί σε 3ο ματς στις 9/4 στο PAOK Sports Arena.

Ο Ηρακλής είναι ακόμα ζωντανός! Ο Γηραιός πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση επικράτησε στο κλειστό της Μίκρας του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague.

Οι Κυανόλευκοι έριξαν στο καναβάτσο την ομάδα του Σάκη Ψάρρα και πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (9/4) στο PAOK Sports Arena.

Πρωταγωνιστές για τον Ηρακλή ήταν οι Φέργκιουσον και Ποπόφ, με την ομάδα του Γιάννη Ορφανού να διαψεύδει τα προγνωστικά και να φτάνει σε μία σπουδαία επικράτηση. Σε αυτή τη μεγάλη μάχη οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, που γέμισε την Μίκρα και τους έδωσε δύναμη να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Η εικόνα του αγώνα:

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους παίκτες του Ηρακλή να αποδεικνύονται ψυχραιμότεροι και να φτάνουν στο 27-25 και το 1-0. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, κυριάρχησε στο τάραφλεξ και με 25-15 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο ο Ηρακλής έφερε τα πάνω κάτω και με 25-23 πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Στο τέταρτο με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο στο πλευρό του, ο Γηραιός έκανε το 25-17 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Τα σετ: 27-25, 15-25, 25-23, 25-17.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ