Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: «Τέλος» ο Ψάρρας, προ των πυλών ο Φιλίποφ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: «Τέλος» ο Ψάρρας, προ των πυλών ο Φιλίποφ!

Η ήττα από τον Ηρακλή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τη διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ να απομακρύνει με συνοπτικές διαδικασίες τον Σάκη Ψάρρα από τον πάγκο της ομάδας – Προ των πυλών ο Γιούρι Φιλίποφ.

Η χθεσινή ήττα από τον Ηρακλή στη Μίκρα με 3-1 έφερε ανακατατάξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Σάκη Ψάρρα να απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Ελληνα τεχνικού και αποφάσισαν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας.  Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια ήταν απογοητευτική και η απρόσμενη ήττα από τον Ηρακλή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε την απόλυση του Σάκη Ψάρρα.

Ο 45χρονος τεχνικός έμεινε στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου για 102 μέρες, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τη διοίκηση της ομάδας ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους.  Ο Σάκης Ψάρας την Κυριακή δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και ήταν πλέον θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόλυσή του. Κάτι που έγινε τελικά το βράδυ της Κυριακής, με το ΤΑΠ ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί την απομάκρυνση του Ελληνα προπονητή.

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του

Οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, με τη διοίκηση της ομάδας μάλιστα να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Ψάρρα.

Αυτός σύμφωνα με πληροφορίες του «10» είναι ο Γιούρι Φιλίποφ. Πρόκειται για τον πατέρα του πασαδόρου του ΠΑΟΚ, Ντίμα. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου και θα είναι αυτός που θα κάτσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο στο τρίτο ματς με τον Ηρακλή, για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες μετά τη χθεσινή νίκη του Γηραιού βρίσκονται στο 1-1 και πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί σε τρίτο ματς που θα γίνει την Τρίτη στο PAOK Sports Arena. Ο Φιλίποφ θα προσπαθήσει να γλιτώσει την ομάδα από το κάζο και να την οδηγήσει στα ημιτελικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ψάρρα:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σάκη Ψάρρα, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια την καριέρα του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ