Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για το πρώτο βήμα

Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για το πρώτο βήμα

Οι Ερυθρόλευκες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα και στον πρώτο αγώνα με την Θέτιδα Βούλας για τα ημιτελικά της Volleyleague.

Στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με την Θέτιδα Βούλας για τα ημιτελικά της Volleyleague στρέφει την προσοχή της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του 9ου σερί Κυπέλλου.

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 θα υποδεχθούν την ομάδα της Βούλας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης. Η σειρά που εξασφαλίζει πρόκριση στους τελικούς, κρίνεται στις 2 νίκες και το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (13/4, 19:00) στη Βούλα.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν στις απουσίες των τραυματιών Σάσκια Χίπε και Κατερίνας Γιώτα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η Τζίνα Λαμπρούση ενόψει της αναμέτρησης με τη Θέτιδα Βούλας δήλωσε: «Είμαστε έτοιμες για την έναρξη των πλέι οφ και μετά το Κύπελλο θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι έχει την ποιότητα να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που προκύπτουν και αυτό θα κάνουμε στα πλέι οφ. Θα παίξουμε και για την Κατερίνα (σ.σ Γιώτα) και για να φέρουμε άλλη μια κούπα στον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Θέτιδα Βούλας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Junior.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ