Volley League Ανδρών : Παναθηναϊκός – Εθνικός Πειραιά 0-3

Volley League Ανδρών : Παναθηναϊκός – Εθνικός Πειραιά 0-3

Ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε διαφορά 8 πόντων στο δεύτερο σετ αλλά ο Εθνικός έφυγε με το διπλό από το Μετς.

Ο Εθνικός Πειραιά επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ (22-25, 29-31, 23-25) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά καθώς καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να χτίσει ασφαλείας. Μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, όμως, ο Εθνικός Πειραιά έφτασε με άνεση στο +4 (12-16) και διαχειρίστηκε το προβάδισμά του κι έκανε το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν περισσότερο αποφασισμένοι εντούτοις ο Εθνικός προηγήθηκε με πέντε πόντους (3-8) κι αργότερα έφτασε σε double score (8-16). Όλα έδειχναν πως δεν μπορούσαν να ανατραπούν αλλά ο Παναθηναϊκός με μία απίστευτη αντεπίθεση διαρκείας πέρασε μπροστά με 21-20. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ψύχραιμοι και αφού πήραν τον 31ο πόντο, διαμόρφωσαν το 2-0 στα σετ.

Το τρίτο σετ έμελλε να ήταν τελευταίο μιας κι ο Εθνικός Πειραιά προηγήθηκε με 6-8 και αύξησε τη διαφορά του στο +5 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (11-16). Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ροή του αγώνα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν μια «καθαρή» νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ