Μπενίτεθ: «Αντιδράσαμε σωστά και πιστέψαμε στη νίκη»

Μπενίτεθ: «Αντιδράσαμε σωστά και πιστέψαμε στη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνολική αντίδραση των παικτών του στο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, δεδομένων και των δύο απουσιών

Την δεύτερη νίκη της επί του Φοίνικα Σύρου, με 3-1 σετ, πέτυχε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, που την φέρνει στο 2-0, στην ημιτελική σειρά και μόλις ένα βήμα μακριά από τους τελικούς του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Η σειρά των αγώνων μεταφέρεται στη Σύρο, τη Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου, για την τρίτη αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, δήλωσε ικανοποιημένος για την αντίδραση των παικτών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο olympiacossfp.gr:

«Το ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σήμερα. Η Σύρος έπαιξε καλύτερα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών μου. Είμαι χαρούμενος για τον Χριστοφιδέλη για το πως έπαιξε και βοήθησε την ομάδα σήμερα. Όλη η αντίδραση των παικτών, με δυο απουσίες, ήταν πολύ σημαντική, αντέδρασαν σωστά και πίστεψαν στη νίκη στις κρίσιμες στιγμές του ματς».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε από την πλευρά του:

«Σίγουρα περιμέναμε τη Σύρο, πιο δυνατή από το πρώτο παιχνίδι. Μας αιφνιδίασε στο πρώτο σετ αλλά ο Ολυμπιακός έχει μέταλλο, έχει ψυχή, γύρισε το σετ, το κατέκτησε, έπαιξε καλά στη συνέχεια και πήρε τη νίκη. Χαλαρώσαμε λίγο στο τρίτο σετ αλλά στο τέταρτο σετ δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης, όπως φάνηκε και από τη διαφορά και πήραμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου, μπορεί οποιοσδήποτε παίκτης να παίξει στην βασική εξάδα, το δείξαμε αυτό σήμερα και στόχος μας τώρα είναι ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, την Παρασκευή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ