Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1

Οι Πράσινες πήραν τον πρώτο τελικό της Pre League και χρειάζονται άλλη μία νίκη για να επιστρέψουν στα σαλόνια της Volleyleague.

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στην Volleyleague έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με 3-1 σετ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου της Pre League, με τις Πράσινες να θέλουν πλέον μία ακόμα νίκη για να σφραγίσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη τα πήγε εξαιρετικά από τη γραμμή του σερβίς και με οκτώ άσους έφτασε στη νίκη. Οι Πράσινες πήραν τα δύο πρώτα σετ εύκολα με 25-20 και 25-13, αλλά στο τρίτο η ΑΕΚ αντέδρασε και με 27-25 μείωσε σε 2-1. Στο τέταρτο σετ η απόδοση του Τριφύλλι επανήλθε σε υψηλά επίπεδα και με 25-20 σφράγισε τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και με νίκη ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει την άνοδο. Σε αντίθεη περίπτωση οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στον Χολαργό τη Μεγάλη Τετάρτη.

Τα σετ: 25-20, 25-13, 25-27, 25-20

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ