Γ. Σαββίδης: «Έτσι καρφώνει ο Βορράς…» (pics)

Γ. Σαββίδης: «Έτσι καρφώνει ο Βορράς…» (pics)

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Final Four του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό στην Ιεράπετρα και για δεύτερη σερί χρονιά τον απέκλεισε στον ημιτελικό του Κυπέλλου, επικρατώντας με 3-1 σετ. Μπορεί ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για τη μεγάλη φιέστα, όμως ο Γιώργος Σαββίδης παρακολουθεί ανελλιπώς και τα έτερα τμήματα του συλλόγου!

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, το μέλος του ΔΣ της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ, μέσω διαδικτυακού μηνύματος, χαρακτήρισε την αναμέτρηση διαφήμιση του βόλεϊ και επισήμανε ότι… «έτσι καρφώνει ο Βορράς»!

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Έτσι «καρφώνει» ο Βορράς… Μπορεί να είχατε περισσότερες επιθέσεις όμως! Διαφήμιση του βόλεϊ ο σημερινός αγώνας», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Στη συνέχεια μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια σε Γιούρι και Ντίμα Φιλίποφ, τονίζοντας: «Ντίμα συγχαρητήρια είσαι μάγκας. Έχουν δυνατή ομάδα, αλλά το πνεύμα μας είναι πιο δυνατό. Δώσε χαιρετίσματα στον πατέρα σου»!

Δείτε τα ποστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ