Έτοιμος για έβδομο σερί νταμπλ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για έβδομο σερί νταμπλ ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει αύριο τον Πανναξιακό και με νίκη κατακτά το έβδομο σερί πρωτάθλημα και νταμπλ

Έτοιμος να γράψει ιστορία και στο τμήμα βόλεϊ γυναικών είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκες είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του έβδομου σερί πρωταθλήματος και νταμπλ. Οι ερυθρόλευκες θα φιλοξενήσουν αύριο τον Πανναξιακό στο κλειστό γυμναστήριο στο Ρέντη και αν πάρουν τη νίκη θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στην σειρά των τελικών με τον Πανναξιακό και θέλει μία ακόμα για να σηκώσει το τρόπαιο. Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεωβιτς αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα και ζήτησε από τους φίλους της ομάδας του λιμανιού να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες.

«Πρώτα από όλα πρέπει να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι, θα χρειαστεί να παίξουμε καλά για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα είναι έτοιμη και σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της χρονιάς με τους τραυματισμούς.

Θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά, με την 3η νίκη σε βάρος του Πανναξιακού στη σειρά των τελικών. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και νταμπλ.

Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο Ρέντη και να χειροκροτήσει τις αθλήτριες που και φέτος έδωσαν τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κοβάτσεβις, ο οποίος δεν υπολογίζει σε Χίπε και Γιώτα, λόγω τραυματισμών.

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε και η αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία επισήμανε για τον αυριανό τελικό.

«Aύριο η ομάδα θέλει να τελειώσει τη σειρά των τελικών και να σηκώσει το 7ο σερί πρωτάθλημα. Για αυτό θέλουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση ώστε να τελειώσουμε μια ακόμα χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προηγούμαστε με 2-0 στη σειρά των τελικών, ωστόσο ο Πανναξιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες για να τελειώσουμε αύριο την υπόθεση τίτλος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ