Λαμπρούση: «Πρωτάθλημα αφιερωμένο στον Μαρινάκη και τον Κουντούρη»

Λαμπρούση: «Πρωτάθλημα αφιερωμένο στον Μαρινάκη και τον Κουντούρη»

Στους προέδρους του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη αφιέρωσε το 7ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού η Τζίνα Λαμπρούση, αναγνωρίζοντας τη συνεχή παρουσία και στήριξή τους στον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανναξιακού στους Τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ Γυναικών με 3-0, φτάνοντας στις τρεις νίκες που ήταν απαιτούμενες για την ανάδειξη πρωταθλητή, με την Τζίνα Λαμπρούση να είναι μια από τις πρωταγωνίστριες.

Η 26χρονη κεντρικός των ερυθρόλευκων που βρίσκεται στον σύλλογο από το 2013 δεν έκρυψε τη χαρά της για την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος για την ομάδα της, μη ξεχνώντας τις άτυχες Χίπε και Γιώτα και αφιερώνοντας την κατάκτηση στους προέδρους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη

Αναλυτικά όσα ανέφερε μετά το ματς η Τζίνα Λαμπρούση:

«Έβδομο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό και έκτο προσωπικό για μένα. Κρατήσαμε τα κεκτημένα για ακόμα μια χρονιά παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Σάσκια Χίπε και Κατερίνα Γιώτα τραυματίστηκαν και έχασαν ένα μέρος της σεζόν, αλλά έβαλαν και αυτές το λιθαράκι τους να φτάσουμε σήμερα να πανηγυρίζουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε σήμερα την τρίτη νίκη μας και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας.

Αυτό το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, που σήμερα ήταν στο γήπεδο δίπλα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν στο πλευρό μας, όπως κάθε στιγμή άλλωστε, για ότι χρειαστούμε. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο μας που μας έδωσε δύναμη και ώθηση για ακόμα μια φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ