Τερζής: «Ηταν κομβικό το δεύτερο σετ»

Τερζής: «Ηταν κομβικό το δεύτερο σετ»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αν οι Ασπρόμαυροι είχαν κατακτήσει το δεύτερο σετ όλα θα ήταν διαφορετικά.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε με 1-0 σετ στον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη που πέτυχαν στην Πυλαία έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volleyleague και πλέον απέχουν μία νίκη από την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος. Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, μετά την ήττα του Δικεφάλου στάθηκε στο δεύτερο σετ, το οποίο κατέκτησε ο Ολυμπιακό και ισοφάρισε σε 1-1.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν το είχαν πάρει οι Ασπρόμαυροι θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν πιο σταθεροί, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κομβικό ήταν το δεύτερο σετ που αν το είχαμε κατακτήσει θα ήταν διαφορετική η εικόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σταθερός και έτσι πήρε τη νίκη. Η σειρά των τελικών δεν έχει τελειώσει, θα είναι δύσκολο, αλλά στον ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι στα δύσκολα θα είμαστε εκεί και θα παλέψουμε. Δεν ήταν θέμα ψυχολογίας, ήταν τεχνικά ζητήματα όσο περνούσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπαιζε καλύτερα και εμείς χειρότερα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ