Επιβεβαιώνει τις επαφές με Ολυμπιακό ο Κοκκινάκης

Επιβεβαιώνει τις επαφές με Ολυμπιακό ο Κοκκινάκης

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης με δηλώσεις του αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του, ωστόσο τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση επιστροφής του Μενέλαου Κοκκινάκη στο Λιμάνι…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, την Κυριακή του Πάσχα γαλλικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Έλληνας ακραίος-λίμπερο, Μενέλαος Κοκκινάκης, που αποχώρησε από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό το 2017 με προορισμό τη γαλλική Πουατιέ, βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το ταξίδι της επιστροφής.

Ωστόσο, λιγότερο από ένα 24ωρο αργότερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού διέψευσε την πληροφορία των Γάλλων, τονίζοντας μάλιστα ότι στο παρελθόν έχει προχωρήσει ξανά σε διάψευση ανάλογου δημοσιεύματος.

Ο έμπειρος άσος όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Nova «Στο φιλέ», μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι υπάρχουν συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους για πιθανή επιστροφή.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει. Στον Ολυμπιακό πρέπει να περιμένεις να τελειώνει πρώτα το πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει η σεζόν ακόμα. Απλά υπάρχει μία κρούση μεταξύ μας και συζητάμε δηλαδή γι’ αυτό το θέμα. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Όσον αφορά τη θέση που ενδεχομένως θα αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους σε περίπτωση επιστροφής του ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστώ ως λίμπερο».

Παράλληλα, εξήγησε πως ουσιαστικά οι Γάλλοι κυκλοφόρησαν το δημοσίευμα σχετικά με τις επαφές του με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να εξηγήσουν στους δικούς τους φιλάθλους τι ισχύει με τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ