Έτοιμος για στέψη ο Ολυμπιακός, νίκη για να ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για στέψη ο Ολυμπιακός, νίκη για να ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει τη νίκη για να κάνει το 3-0 στις νίκες και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο Δικέφαλος του βορρά ψάχνει διπλό για να στείλει στη Θεσσαλονίκη τη σειρά.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται για τρίτη φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος σήμερα στις 18.30 στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο μεν Ολυμπιακός με νίκη κάνει το 3-0 στη σειρά (προηγείται ήδη με 2-0) και κατακτάει το πρωτάθλημα για 29η φορά στην ιστορία του, ενώ ο Δικέφαλος του βορρά με διπλό θα μειώσει σε 2-1 και θα μείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο νίκες στους ισάριθμους πρώτους τελικούς με 3-0 και 3-1 σετ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και θα επιχειρήσει να πετύχει για 10η φορά στην ιστορία το απόλυτο 3-0 στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μετά τις δύο ήττες που είχε στους πρώτους αγώνες ξέρει πως δεν έχει άλλη ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από το να πάρει τη νίκη. Να σημειωθεί πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ανατραπεί προβάδισμα νικών από 2-0.

Από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 65 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 50-15. Ο Ολυμπιακός έχει σερί 9-0 νίκες στο πρωτάθλημα αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δύο σερί νίκες σε ημιτελικούς κυπέλλου. Επίσης στο παρελθόν έχουν γίνει 13 τελικοί πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 7-6.

 

3ος τελικός: Δευτέρα 6 Μαΐου, 18.30 (EΡΤ Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ. Γυμναστήριο: «Μελίνα Μερκούρη»
O τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 2-0.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας.

Αναπληρωματικός: Ονόπας.

Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

Κομισάριος: Βασιλειάδης.

Επόπτες: Αντωνόπουλος, Νικάκης, Τόλιος, Διαμαντής.

Γραμματεία: Θεοδωρίδου, Μπίτσικα.

Video Check: Σε όλους τους τελικούς υπάρχει το σύστημα Video Check.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ