Ανδρεάδης: «Μαρινάκης και Κουντούρης πάντα κάνουν την υπέρβαση»

Ανδρεάδης: «Μαρινάκης και Κουντούρης πάντα κάνουν την υπέρβαση»

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο έμπειρος  Ανδρέας Ανδρεάδης υπέδειξε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κοντούρη ως βασικούς πυλώνες της επιτυχίας αυτής.

Ο Ολυμπιακός μετά από μια τριετία κυριαρχίας του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ανδρών, εντός των τειχών, πανηγύρισε το δεύτερο σερί πρωτάθλημά του επί του Δικέφαλου του Βορρά νικώντας τον με 3-0 μέσα στο Μελίνα Μερκούρη, με 3-0 νίκες μάλιστα.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν γεμάτοι ποιότητα με τις καλοκαιρινές προσθήκες των Σμιτ και Τερβαπόρτι αλλά και με την… εμβόλιμη επιστροφή του πολύπειρου Τοντόρ Αλεξίεφ. Στο γεγονός αυτό στάθηκε ο βετεράνος κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο 37χρονος στάθηκε στο γεγονός πως οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης κάνουν συνεχώς υπερβάσεις για να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό για να κάνει με τη σειρά του την υπέρβαση στο γήπεδο, μη κρύβοντας τη χαρά του που πήρε το πρωτάθλημα με την ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανδρεάδη:

«Μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, είχα πει να μην στεναχωριέται ο κόσμος γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά και αποτελείται από πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Αυτό οφείλεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο Μιχάλη Κουντούρη, τους δυο προέδρους του συλλόγου, που πάντα κάνουν την υπέρβαση και φέρνουν πάρα πολύ καλούς ξένους παίκτες.

Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ φέρνει κατά την άποψή μου μέτριους, με αποτέλεσμα να παίρνουμε τα πρωταθλήματα. Η νίκη για μένα είναι ηδονή το πήρα με την ομάδα της καρδιάς μου. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν η οποία πιστεύω ότι είναι επιτυχημένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ