Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Σμιτ, συνεχίζει στην Κορέα

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Σμιτ, συνεχίζει στην Κορέα

Ο Γκάβιν Σμιτ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κορέα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας του επικρατώντας και στον τρίτο τελικό του ΠΑΟΚ με 3-0. Μετά το τέλος του ματς οι ερυθρόλευκοι «χώρισαν» τους δρόμους τους με τον Γκάβιν Σμιτ, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κορέα.

Ο Καναδός διαγώνιος μετά την ολοκλήρωση των τράιαλς στον Έντμοντον, ήταν η τελική επιλογή της Κέπκο, η οποία τελικά τα βρήκε μαζί του για πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, ο Σμιτ επιλέχθηκε από τον σύλλογο της Νότιας Κορέας στο νούμερο ένα των draft και μάλιστα πραγματοποίησε αυθημερόν ταξίδι στο Τορόντο -έπειτα από σχετική άδεια που πήρε από τον Ολυμπιακό- και επέστρεψε για να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Με το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τους Πειραιώτες αποτέλεσε παρελθόν, αφού υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ για έναν χρόνο με την Κέπκο. Μάλιστα, μαζί με τα σχετικά μπόνους το ποσό θα ανέβει στις 500.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ