Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στους τελικούς της Volley League.

Σε απολογία κλήθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους τελικούς της Volley League.

Αναλυτικά:

«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός όπως μέχρι τη Δευτέρα 13.05.2019 και ώρα 15:30 μ.μ. παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα, που διεξήχθη στις 03.05.2019 (1ος Τελικός ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ) στο Κ. Γ. Ρέντη «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

Το Τ.Α.Α. Π.Α.ΟΚ., μέχρι τη Δευτέρα 13.05.2019 και ώρα 15:00’ μ.μ. παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα, που διεξήχθη στις 06.05.2019 (2oς Τελικός ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ) στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσ/νίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ