Μπενίτεθ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Μπενίτεθ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ο Ισπανός τεχνικός με δηλώσεις του στην πατρίδα του έστειλε μήνυμα παραμονής, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός «σάρωσε» τον ΠΑΟΚ στους τελικούς της Volleyleague και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα!

Πρωτεργάτης της νέας «ερυθρόλευκης» επιτυχίας ήταν ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να οδηγεί την ομάδα του σε έναν ακόμα τίτλο.

Ο Ιβηρας προπονητής μίλησε στην πατρίδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έστειλε μήνυμα παραμονής, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος στο μεγάλο λιμάνι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα του έκανε μια εξαιρετική σεζόν και πλέον μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στην AS, ανέφερε: «Κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας κάποιους από τους στόχους μας και είμαι ικανοποιημένοι, αλλά αυτό δεν μας σταματά στο να πάρουμε τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Είμαι χαρούμενος εδώ. Τώρα θα καθίσουμε κάτω και θα συζητήσουμε το πλάνο για την επόμενη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ