Ολυμπιακός: Με τον Μουνιόθ Μπενίτεθ στο «τιμόνι» και τη νέα σεζόν!

Ολυμπιακός: Με τον Μουνιόθ Μπενίτεθ στο «τιμόνι» και τη νέα σεζόν!

Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο Ισπανός προπονητή θα παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα την παραμονή του Ισπανού στο μεγάλο λιμάνι.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες το βράδυ της Τρίτης γνωστοποίησαν ότι ενεργοποίησαν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ιβηρα προπονητή και ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στο «τιμόνι» των πρωταθλητών.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κράτησε στον Πειραιά τον σπουδαίο προπονητή, ο οποίος έχει οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους σε δύο σερί πρωταθλήματα, δύο Λιγκ Καπ, αλλά και στον τελικό του Challenge Cup.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να μείνω στον πάγκο του Ολυμπιακού και την νέα αγωνιστική περίοδο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Όλοι οι άνθρωποι του κλαμπ, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη μας, οι φίλαθλοι, είμαστε μια οικογένεια και μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε θρυλική ιστορία!»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος θα παραμείνει για τρίτη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ