Ανανέωση με το βλέμμα στο μέλλον για τον Ολυμπιακό

Ανανέωση με το βλέμμα στο μέλλον για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο βολεϊμπολίστα Γιώργο Παπαλεξίου.

Εκτός από τους παίκτες που έρχονται και φεύγουν, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κρατήσουν και παίκτες από την περσινή σεζόν με άλλους να προορίζονται για βασικοί (Τερβαπόρτι) και άλλους να παραμένουν με το βλέμμα στο μέλλον.

Στην τελευταία κατηγορία βρίσκεται και ο 20χρονος κεντρικός, Γιώργος Παπαλεξίου, ο οποίος ανανέωσε με τους ερυθρόλευκους και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο έμψυχο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας».

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Παπαλεξίου ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Στόχος και αυτή τη σεζόν είναι να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Περιμένουμε να μας στηρίξει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να δημιουργήσει όλη αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα με τον τρόπο που ξέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ