Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για Τερβαπόρτι

Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για Τερβαπόρτι

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού ανακηρύχτηκε ως ο κορυφαίος βολεϊμπολίστας της Φινλανδίας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες!

Ηταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην περσινή σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον πασαδόρο, Ειμι Τερβαπόρτι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Ο 30χρονος άσος ξεχώρισε στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ και ανακηρύχτηκε ως ο κορυφαίος βολεϊμπολίστας της Φινλανδίας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες!

Μια σπουδαία διάκριση για τον Ειμι Τερβαπόρτι, ο οποίος ήταν ένας «μικρός» Μουνιόθ μέσα στο τάραφλεξ και «κόουτσαρε» μαεστρικά τους συμπαίκτες του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος άσος πριν από λίγες μέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα σεζόν. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό! Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά και όλα πήγαν καλά για μένα αλλά και την οικογένεια μου. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας στην Ελλάδα και να κάνουμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη», είχε αναφέρει μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ