Επίσημο: Ανανέωσε και με Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός

Επίσημο: Ανανέωσε και με Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μπαράζ ανανεώσεων στο τμήμα βόλεϊ, καθώς μετά τους Στιβαχτή, Πετρέα, Τερβαπόρτι και Παπαλεξίου υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ανέφερε τα εξής: «Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Ο σύλλογος είναι πραγματικά ένας από τους πιο οργανωμένους και από τους πιο σοβαρούς συλλόγους στην Ευρώπη. Τα συναισθήματα μου είναι χαρά και συγκίνηση γιατί για ένα ακόμα χρόνο θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσω να την τιμήσω και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ