Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Θάνος Τερζής (pic)

Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Θάνος Τερζής (pic)

Παίκτης της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο διεθνής πασαδόρος, Θάνος Τερζής, όπως ανακοίνωσε ο «δικέφαλος του βορρά».

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Volleyleague και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η χρονιά. Έτσι πλην των μεταγραφών που αναμένεται να γίνουν, στον «δικέφαλο» προσπαθούν να κρατήσου τον κορμό της ομάδας.

Έτσι λοιπόν ο διεθνής πασαδόρος, Θάνος Τερζής, ανανέωσε την συνεργασία του με τον 40χρονο παίκτη ο οποίος θα παραμείνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κάτοικος Θεσσαλονίκης και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας.

Μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ο Θάνος Τερζής δήλωσε:

«Η διοίκηση, όπως κάθε χρόνο, θα δημιουργήσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, ώστε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος, από το μικρό χρονικό διάστημα που δούλεψα στην προηγούμενη σεζόν με τον προπονητή μας, κ. Γιούρι Φιλίποφ, ότι φέτος, έχοντας όλο το χρόνο μπροστά μας για προετοιμασία, θα γίνει προσεγμένη και σωστή δουλειά, ώστε η ομάδα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Εύχομαι Υγεία σε όλα τα παιδιά και μια σεζόν χωρίς προβλήματα»

https://twitter.com/PAOKVOLLEY/status/1141974693974564864

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ