Ανακοίνωσε Κοκκινάκη ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Κοκκινάκη ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Μενέλαος Κοκκινάκης, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Μετά την προσθήκη του Γκαζμέντ Χουσάι, αλλά και τις ανανεώσεις, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μενέλαου Κοκκινάκη.

Ο Έλληνας λίμπερο υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα στην Ελλάδα, αλλά και για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μενέλαο Κοκκινάκη. Ο διεθνής αθλητής υπέγραψε το συμβόλαιο του και στη συνέχεια της καριέρας του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Μενέλαος Κοκκινάκης ανέφερε τα εξής: «Είμαι αληθινά χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα την οποία γεννήθηκα! Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τα αυτονόητα, για ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός, δηλαδή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του Κυπέλλου και το Λιγκ Καπ στην Ελλάδα και με υπομονή και δουλειά κάθε μέρα να παλέψω για το δεύτερο όνειρό μου, το ευρωπαϊκό. Αναφορικά με τη νέα θέση του λίμπερο στην οποία θα αγωνίζομαι, έχω σκεφτεί αρκετά ώριμα για αυτή την αλλαγή και είμαι έτοιμος να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα που αγαπώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ