Από το Καρπενήσι στην Ουγγαρία η Εθνική Γυναικών

Από το Καρπενήσι στην Ουγγαρία η Εθνική Γυναικών

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από 23 μέρες παρουσίας στο Καρπενήσι θα δοκιμάσει την αγωνιστική του κατάσταση κόντρα σε Γαλλία, Σλοβενία, Ουγγαρία και Ισπανία.

Το πιο δυνατό τουρνουά πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στον όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Άγκυρας θα δώσει επί Ουγγρικού εδάφους από το Σάββατο 10 Αυγούστου η Εθνική γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από 23 μέρες παρουσίας στο Καρπενήσι και έξι φιλικών αναμετρήσεων με Ουγγαρία και Λευκορωσία, θα δοκιμάσει την αγωνιστική του κατάσταση κόντρα στην Γαλλία, αντίπαλο μας στον όμιλο της Άγκυρας, Σλοβενία, Ουγγαρία και Ισπανία.

Η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει ξημερώματα Παρασκευής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο της Βιέννης. Από εκεί οδικώς, και μετά από 130 χιλιόμετρα, θα βρεθεί στην πόλη Szombately όπου και θα είναι η βάση της μέχρι και την Τετάρτη 14 Αυγούστου οπότε και ολοκληρώνεται το τουρνουά.

Το απόγευμα της Παρασκευής (19.00-20.30) ο κόουτς Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Μπουτσορής, ο γυμναστής Γιάννης Παρασχίδης, ο Ρουμάνος στατιστικολόγος Αλεξάνδρου Μπάξίς Κρίστιαν, ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Περόπουλος και τα 14 κορίτσια της «γαλανόλευκης», θα έχουν την πρώτη γνωριμία με την «Arena Savaria» όπου θα φιλοξενηθούν και οι 10 αγώνες της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του Savaria Cup

Σάββατο 10 Αυγούστου
18.00 Γαλλία-Σλοβενία
20.30 Ουγγαρία-Ελλάδα

Κυριακή 11 Αυγούστου
18.00 Ουγγαρία-Γαλλία
20.30 Σλοβενία-Ισπανία

Δευτέρα 12 Αυγούστου
18.00 Ελλάδα-Σλοβενία
20.30 Ισπανία-Γαλλία

Τρίτη 13 Αυγούστου
18.00 Ισπανία-Ουγγαρία
20.30 Γαλλία-Ελλάδα

Τετάρτη 14 Αυγούστου
18.00 Ελλάδα-Ισπανία
20.30 Σλοβενία-Ουγγαρία

Η 14άδα του Ναράνχο

Η αποστολή της Εθνικής ολοκληρώνει την παρουσία της στο Καρπενήσι με βάρη την Πέμπτη το πρωί. Είχαν προηγηθεί δύο δυνατές προπονήσεις, Τρίτη και Τετάρτη, υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του Γκιγιέρμε Ναράνχο, Νίκου Μπουτσορή.

Ο Ισπανός τεχνικός τη Δευτέρα βρέθηκε μαζί με τον γυμναστή της Εθνικής Γιάννη Παρασχίδη, στην Γερμανία όπου παρουσιάστηκαν από τη νέα τους ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός για το τουρνουά της Ουγγαρίας επέλεξε τις εξής 14 αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στυλιανή Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου.
Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Όλγα Στράντζαλη, Αθανασία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη.
Κεντρικές: Γεωργία Λαμπρούση, Άννα Καλαντάτζε, Αγγελική-Μελίνα Εμμανουηλίδου.
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου.
Λίμπερο: Μαρία-Ελένη Αρτακιανού, Αρέτα Κονόμη.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη 15 Αυγούστου και για μια εβδομάδα, μέχρι την αναχώρησή της για την Άγκυρα (21 Αυγούστου), θα πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις.

Την Τετάρτη το πρωί στο κλειστό του Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ