Πετρέας: «Πολύ άγχος τις τελευταίες 24 ώρες»

Πετρέας: «Πολύ άγχος τις τελευταίες 24 ώρες»

Με δηλώσεις του στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών Γιώργος Πετρέας περιγράφει τις τελευταίες 24 ώρες του ίδιου και των συμπαικτών του μέχρι να δουν την βαθμολογία του Α' ομίλου και να καταλάβουν ότι η Ελλάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ρουμανία νίκησε την Πορτογαλία με 3-1 σετ και έτσι Ελλάδα, Πορτογαλία και Ρουμανία βρέθηκαν στην απόλυτη ισοβαθμία. Ισοβαθμία στις μεταξύ τους νίκες, στις νίκες – ήττες και στα σετ. Από εκεί και πέρα μέτρησαν οι συνολικοί πόντοι και η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη από την Πορτογαλία μόλις κατά έναν πόντο!
Συγκεκριμένα στην τριπλή ισοβαθμία σε νίκες (από μία), στους βαθμούς (από 3β.) και σετ (5-13). Η πρόκριση κρίθηκε στους πόντους, με την Ελλάδα να παίρνει την πρόκριση με κλάσμα καλύτερο κατά 0,002  (386/432=0,8935 ενώ η Πορτογαλία είχε 386/433=0,8915)!
«Ήταν από τις πιο αγχωτικές 24 ώρες που έχουμε περάσει ως ομάδα. Δεν ήταν στο χέρι μας η πρόκριση και μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενοι ήμασταν που περάσαμε στους 16. Είδαμε το παιχνίδι από την τηλεόραση και μόλις είδαμε στο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ότι προκριθήκαμε, ξεσπάσαμε σε πανηγυρισμούς» δήλωσε στην ιστοσελίδα της CEV ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ