Δεν θα παίξει στη Volley League η ΑΕΚ

Δεν θα παίξει στη Volley League η ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου ενημέρωσε την ΕΣΑΠ ότι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία της Ένωσης.

Απανωτές είναι οι μεγάλες απώλειες για την Volley League… Μετά τον Ηρακλή, ούτε η ΑΕΚ πρόκειται να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου.

Ο Αλεξίου ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (3/10). Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΚ δεν κατάθεσε καν φάκελο προς εξέταση στην ΕΕΑ…

Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Παμβοχαϊκός δεν πήραν άδεια, αλλά το ζήτημα είναι τυπικό και θα διευθετηθεί στην επόμενη συνεδρίαση, ενώ ο ΟΦΗ και η Ελπίδα Αμπελοκήπων δεν έχουν συσταθεί ακόμα σε ΤΤΑ, όμως είναι θέμα ημερών.

Οριστικό φινάλε μπήκε στην υπόθεση της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού αθλητισμού. Όπως ενημέρωσε ο Αλέξης Αλεξίου τον Παντελής Ταρνατώρο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Ένωση δεν προτίθεται να κατέβει ενώ δεν κατέθεσε φάκελο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ