Στη Γαλλία για δυνατό διεθνές τουρνουά ο Ολυμπιακός

Στη Γαλλία για δυνατό διεθνές τουρνουά ο Ολυμπιακός

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, συμμετέχοντας σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά στο Παρίσι.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του με σκοπό να κυριαρχήσει και φέτος στην Volleyleague αλλά και την Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι βολεϊμπολίστες μάλιστα θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να χαλαρώσουν από τις προπονήσεις συμμετέχοντας σε ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά επί γαλλικού εδάφους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10) οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν με προορισμό το Παρίσι. Εκεί θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής (4/10) στο γήπεδο της Παρί και το ίδιο βράδυ θα αντιμετωπίσουν τη Βερόνα στις 21:30, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί ο μικρός και μεγάλος τελικός του τουρνουά.

Ο προπονητής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ των ερυθρόλευκων, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε σχετικά στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη:

«Η ομάδα ξεκίνησε με πλήρη σύνθεση την περίοδο της προετοιμασίας πριν λίγες ημέρες ωστόσο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που ξεκίνησαν από τις 2 Σεπτεμβρίου έκαναν πολύ καλή δουλειά και προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή και να είμαστε καλά.

Οι διεθνείς που ήρθαν από τις εθνικές ομάδες σε μια διαφορετική στιγμή της προετοιμασίας, βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μαζί στην ίδια ταχύτητα. Στο Παρίσι θα παίξουμε κόντρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου και θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας μας. Είναι πολύ χρήσιμο να έχουμε τέτοιου είδους Τουρνουά πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων»

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
18:30  Paris Volley-Nantes Reze
21:30 Oλυμπιακός-Verona

Σάββατο 5 Οκτωβρίου
17:30 Μικρός Τελικός
20:30 Μεγάλος Τελικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ