Κοβάτσεβιτς: «Δυνατά τεστ, παίξαμε πολύ καλά»

Κοβάτσεβιτς: «Δυνατά τεστ, παίξαμε πολύ καλά»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά της Κύπρου.

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία είχε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και την κατάκτηση του τουρνουά, τόνισε ότι τα παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Κύπρο ήταν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και είδε τις παίκτριές του να παίζουν πολύ καλά, παρότι ακόμα η ομάδα του βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας.

Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει ακόμα καλύτερα στο μέλλον, αν οι παίκτριές του συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις.

«Ήταν πολύ καλά τεστ για εμάς αυτά τα παιχνίδια πριν την έναρξη της σεζόν. Παίξαμε αρκετά σετ, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και ειδικότερα με την Ταργκοβίτσε και τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό. Είχαμε στο πλευρό μας και πολλούς φιλάθλους, που μας υποστήριξαν. Ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι, το πρώτο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, στο βόλεϊ Γυναικών. Παίξαμε καλά για την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Για αυτό θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ