Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ: Στον «αέρα» οι Κουβανοί ενόψει Ολυμπιακού!

Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ: Στον «αέρα» οι Κουβανοί ενόψει Ολυμπιακού!

Η κουβανική ομοσπονδία υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει χρήματα από τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου δεν δίνει την απαραίτητη άδεια για να αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Το παλεύει ο Δικέφαλος για να βρει λύση μέσω της ΕΟΠΕ.

Χωρίς τους Σαντοβάλ Ρόχας και Μιράντα Άλμπο είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που διεξαχθεί στις 19:00 PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της κουβανικής ομοσπονδίας, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει πληρώσει τα χρήματα που αντιστοιχούν στους δύο αθλητές και ως εκ τούτου δεν έχουν λάβει την απαραίτητη άδεια για να αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι.

Οι Ασπρόμαυροι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι έχουν πληρώσει και θα έπρεπε να είχαν στα χέρια τους τη σχετική άδεια για τη συμμετοχή των δύο Κουβανών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η ΕΟΠΕ και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την κουβανική ομοσπονδία, προκειμένου να διευκρινιστεί τι έχει ακριβώς έχει συμβεί.

Στην ομοσπονδία θα περιμένουν ως την τελευταία στιγμή, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο κατάθεσης της λίστας, που είναι 15 λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Μάλιστα, λόγω αυτής της καθυστέρησης, είναι πολύ πιθανό το πρώτο σερβίς να αργήσει για 15 λεπτά, δηλαδή να μεταφερθεί η έναρξη στις 19:15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ