Ολυμπιακός: Ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι

Ολυμπιακός: Ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης (6/11, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Πορφύρα στο κλειστό του Ρέντη ως τυπικά φιλοξενούμενη για το Challenge Cup.

Ετοιμη για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες, λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα αντιμετωπίσουν τον Πορφύρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ως τυπικά φιλοξενούμενες.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00, στο πρώτο παιχνίδι του Challenge Cup, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20/11 (19:00).  Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τις Σκοτ και Ζακχαίου οι οποίες ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση της Τετάρτης (6/11) τυπικά γηπεδούχος είναι ο Πορφύρας, επομένως δεν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior, ούτε και τα VIP διαρκείας του βόλεϊ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,  Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Σίγουρα θέλουμε να τελειώσουμε με πολύ καλή εικόνα τα δυο ματς με τον Πορφύρα και μετά να δούμε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ωστόσο είναι ωραίος τρόπος να ξεκινήσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις κόντρα στον Πορφύρα».

Η Σάσκια Χίπε ενόψει του αγώνα με τον Πορφύρα ανέφερε: «Από αύριο ξεκινάει η σεζόν για εμάς στην Ευρώπη. Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Πορφύρας που δείχνει ότι ίσως είχαμε μια καλή κλήρωση. Ωστόσο το κίνητρο να παίζουμε στην Ευρώπη είναι υψηλό για όλους και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Επίσης για τους φιλάθλους μας θα είναι μια καλή ευκαιρία να… ζεσταθούν πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ