ΠΑΟΚ: Λύθηκε το πρόβλημα με τους Κουβανούς

ΠΑΟΚ: Λύθηκε το πρόβλημα με τους Κουβανούς

Η ομοσπονδία της Κούβας έδωσε το «οκ» και Ντάριο Άλμπο και Χοσέ Σαντοβάλ τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή του Δικεφάλου, Κώστα Δεληκώστα.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ξεπεράστηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με τους δύο Κουβανούς, Ντάριο Άλμπο και Χοσέ Σαντοβάλ, εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Οι δύο αθλητές δεν είχαν αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Volleyleague απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω ενός προβλήματος που είχε προκύψει με την ομοσπονδία της Κούβας, ωστόσο, το πρόβλημα λύθηκε και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή του Δικεφάλου, Κώστα Δεληκώστα.

Ο Ελληνας κόουτς, λοιπόν, υπολογίζει στους δύο Κουβανούς για τον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, για την 3η αγωνιστική της Volleyleague, ο οποίος θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αίσιο τέλος είχε το ζήτημα που δημιουργήθηκε, όσον αφορά την συμμετοχή των δύο Κουβανών αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου μας, Dario Albo και Jose Antonio Sandoval Rojas. Αφού λύθηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά των χρημάτων και όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, ουδεμία ευθύνη είχε για αυτό, σήμερα πλέον ήρθε το τελικό «οκ» και οι αθλητές βρίσκονται και επίσημα πλέον στην διάθεση του προπονητή τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ