Στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Γκερέρο, βλέπει Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (pics)

Στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Γκερέρο, βλέπει Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (pics)

Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στο Μελίνα Μερκούρη και παρακολουθεί τον αγώνα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο να βρίσκεται στο γήπεδο και να παρακολουθεί από κοντά το σπουδαίο ματς των Πειραιωτών με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ισπανός επιθετικός στέκεται δίπλα στον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο Ιβηρας στράικερ μόλις έγινε αντιληπτός γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι του ζήτησαν τη νίκη στο ντέρμπι που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η παρουσία του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο στο γήπεδο του Ρέντη αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά, παλεύουν για μεγάλες νίκες, σπουδαίες διακρίσεις και πολλούς τίτλους.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ