Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου 3-1

Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου 3-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκα Καπ μεταξύ των δύο ομάδων και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Παναθηναϊκού πήρε μία διαφορά στην αρχή του σετ, ο Φοίνικας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 20-20, ωστόσο οι πράσινοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στο τέλος του σετ και έκαναν το 1-0 με 25-22.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά, έκανε μία διαφορά, ωστόσο οι παίκτες του Φοίνικα αντέδρασαν γύρισαν το σετ και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 20-19, όπου υπήρξε διακοπή λόγω του νερού που έμπαινε από την οροφή του κλειστού. Η διακοπή αποσυντόνισε τους παίκτες του Φοίνικα και ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 2-1 με 25-21.

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε εξαρχής δυνατά, πήρε μία μεγάλη διαφορά και τελικά έκλεισε το σετ και το ματς με 25-13.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 21-25, 25-21, 25-13)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ