Αγκάμεζ : Υπέγραψε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Αγκάμεζ : Υπέγραψε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την πορτογαλική ομάδα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Λίμπερμαν Αγκάμεζ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της o’jogo.

Ο 32χρονος βολεϊμπολίστας, ο οποίος είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες βόλεϊ στην Κολομβία, αποχώρησε από το Ιράν και την Πέικαν Τεχεράνης. Αυτό συνέβη διότι η Σπόρτινγκ έκανε μια δελεαστική πρόταση που ο Κολομβιανός δεν μπορούσε να αρνηθεί.

«Η Σπόρτινγκ έκανε μια καλή προσφορά 4 μηνών και την αποδέχθηκα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά καλό και στην ομάδα θα βρω τους παίκτες με τους οποίους είχα εργαστεί στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα ο Άντερ Ντένις. Παίζαμε μαζί στο Κατάρ», είπε σχετικά ο Αγκάμεζ.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος είναι γνωστός από το πέρασμά του στην Ελλάδα και την Τουρκία. Έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2004 έως το 2010, και πάλι στη σεζόν 2016-17, για τον Ιωνικό, το Παγκράτι, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Στην Τουρκία, έπαιξε από το 2010 έως το 2016 για τον Άρκα και το Γαλατασαράι.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα κέρδισε 2 πρωταθλήματα, 1 στην Ελλάδα (2006) κι 1 στην Τουρκία (2013), 3 κύπελλα Ελλάδος (2007, 2008, 2010), καθώς κι ένα Σούπερ Καπ (2006)

Ο Αγκάμεζ ανακοίνωσε επίσης στην προσωπική του σελίδα στο Instagram τα νέα στους φίλους του:

Un saludo especial de #LibermanAgamez desde #Grecia #TheBestplayer #FireMagazineVolleyball iHacemos que las cosas pasen!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Firecolombia (@firecolombia) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ