Δακρυγόνα και προσωρινή διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Δακρυγόνα και προσωρινή διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης μερίδα οπαδών του Τριφυλλιού πήγε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις – Εγινε χρήση χημικών και το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι για την 7η αγωνιστική της Volleyleague. με τους διαιτητές να διακόπτουν προσωρινά το παιχνίδι μετά τους πρώτους 8 πόντους (5-3), λόγω αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, κάποιοι οπαδοί του Τριφυλλιού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόντουσαν έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το γήπεδο να γίνει αποπνικτική. Οι αθλητές, οι παράγοντες των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα, με τους διαιτητές να διατάσσουν την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού.

Μετά από περίπου 15 λεπτά και αφού η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγιού Θωμά καθάρισε, οι αποστολές των δύο ομάδων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ξανάρχισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ