Ανδρεόπουλος: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι»

Ανδρεόπουλος: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη σπουδαία νίκη που πέτυχε το Τριφύλλι.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε:  «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και είχε τις εντάσεις ενός πολύ μεγάλου ντέρμπι. Είχε τακτικές είχε αλλαγές ρυθμών και καταστάσεων. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και κυρίως αυτό που δεν δούλευε στα δύο πρώτα σετ ήταν η επίθεση μας.

Κάναμε σωστά πράγματα αλλά δεν παίρναμε πόντους από την επίθεση. Όταν αυτό το βρήκαμε και τακτικά το παιχνίδι έγειρε για εμάς γιατί τα υπόλοιπα στοιχεία μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Πήραμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Στην αρχή δεν βρήκαμε τον δρόμο να επιτεθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο στη συνέχεια βρήκαμε τον δρόμο προς την επίθεση και παράλληλα ήταν καλά και η άμυνα και το μπλοκ μας και πήραμε την πολύτιμη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ