Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1

Μετά από ανατροπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Μόνες πρώτες και αήττητες παραμένουν οι «ερυθρόλευκες»!

Μετά από ανατροπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Μόνες πρώτες και αήττητες παραμένουν οι «ερυθρόλευκες».

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε του Ολυμπιακού, μετά από ένα συγκλονιστικό πρώτο σετ, αλλά ο Ολυμπιακός με καρδιά πρωταθλητή πήρε εύκολα τα επόμενα τρία και παρέμεινε μόνος πρώτος (39 βαθμοί) και αήττητος (14-0)! Στο +1 από τον 2ο Α.Ο. Θήρας οι Πειραιώτες, στην 4η θέση με 30 βαθμούς οι «πράσινες».

Το πρώτο σετ ήταν το πιο αμφίρροπο από όλα, καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο! Ο Ολυμπιακός μπορεί να προηγήθηκε με 24-23 και 26-25, αλλά σε εκείνο το κρίσιμο σημείο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρεις σερί πόντους και πήραν το σετ.

Αυτό, ωστόσο, «αφύπνισε» τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό των πρωταθλητριών! Στο δεύτερο σετ η επικράτηση του Ολυμπιακού ήταν ολοκληρωτική, καθώς το 25-16 δεν επιδέχεται περαιτέρω ανάλυσης.

Στο τρίτο σετ υπήρχε ανάλογη εικόνα, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος και από τη στιγμή που έφτασαν στο +7 (18-11), τίποτα δεν μπορούσε να αποτρέψει το 2-1. Τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο σετ, 25-18.

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν κάπως πιο αντωαγωνιστικός, αλλά αυτό δεν έφτανε για να κάνει το 2-2. Μέχρι το 13-11, οι δύο ομάδες ήταν κοντά, αλλά σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός με σερί 4-0 έκανε το 17-11 και ουσιαστικά εκεί «κλείδωσε» τη νίκη. Τελικό 25-20 και 3-1 σετ, με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει ξανά πως είναι το απόλυτο «αφεντικό» του ελληνικού βόλεϊ!

Τα σετ: 26-28, 25-16, 25-18, 25-20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ