Κοβάτσεβιτς: «Δεν ήταν εύκολη νίκη, αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»

Κοβάτσεβιτς: «Δεν ήταν εύκολη νίκη, αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τόνισε ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν ήταν τόσο εύκολη, ενώ την αφιέρωσε στα θύματα της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού για τη 14η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ωστόσο ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τόνισε ότι αυτή δεν ήταν μία εύκολη νίκη.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών για την παρουσία του, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράνκο Κοβατσεβιτς:

«Δεν ήταν τόσο εύκολη η νίκη, αλλά σίγουρα ήταν μια καλή νίκη. Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα ματς ειδικά στο πρώτο σετ, ξεκινήσαμε με λίγο άγχος και δεν μπορούσα να… αναγνωρίσω την ομάδα μου ειδικά στο σερβίς. Αυτός είναι ο τομέας που βλέπεις το άγχος.

Ωστόσο στη συνέχεια χαλαρώσαμε, ξεκινήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Τώρα δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι. Ο αγώνας που ακολουθεί δεν μας το επιτρέπει όπως και το πρόγραμμα που έχουμε τις επόμενες 10 ημέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας υποστήριξε σήμερα, τον περιμένουμε και την Τετάρτη και να αφιερώσω τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ