Ολυμπιακός: Στο 48-0 το σερί απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός: Στο 48-0 το σερί απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Η νίκη της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό (3-1) ήταν η 48η σερί νίκη των Πειραιωτών απέναντι στους Πράσινους σε επίπεδο Ερασιτέχνη, ενώ η ομάδα του Κοβάτσεβιτς διεύρυνε το σερί της απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Τριφυλλιού στο 10-0!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κέρδισε με ανατροπή 3-1 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague. Οι Ερυθρόλευκες μπορεί να έχασαν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες, αλλά στη συνέχεια κυριάρχησαν απόλυτα στο τάραφλεξ και έφτασαν με σχετική ευκολία στη νίκη.

Μια νίκη με την οποίο ο Ολυμπιακός διεύρυνε το εντυπωσιακό σερί που τρέχει απέναντι στον Παναθηναϊκό στα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η 48η σερί νίκη των Πειραιωτών απέναντι στους Πράσινους σε επίπεδο Ερασιτέχνη, ενώ το σερί στο βόλεϊ Γυναικών έφτασε στο 10-0.

Τελευταία φορά που είχε χάσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό ήταν τον Απρίλιο του 2015 στη Κυψέλη στο δεύτερο τελικό των πλέι-οφ. Από τότε οι Ερυθρόλευκες έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια, τις περισσότερες φορές εύκολα.

Όπως έκαναν σήμερα, παρότι οι Πράσινοι έδειξαν καλό πρόσωπο στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έκανε… πάρτι και διεύρυνε το εντυπωσιακό του σερί, με την ομάδα του λιμανιού να έχει χτίσει τη δική της αυτοκρατορία σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη και να κερδίζει κάθε χρόνο τίτλους και να πετυχαίνει μεγάλες διακρίσεις στην Ευρώπη.

Ενας σύλλογος-πρότυπο για τους υπόλοιπους, που έχει ξεφύγει έτη φωτός μακριά από τους εγχώριους ανταγωνιστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ