ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3

Οι Ερυθρόλευκες έκαναν τα εύκολα δύσκολα στη Θεσσαλονίκη, αλλά στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα και πήραν μια σπουδαία νίκη. Στο 15-0 το ρεκόρ του Ολυμπιακού!

Την αήττητη και άκρως εντυπωσιακή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague συνεχίζει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες έκαναν τα εύκολα δύσκολα στην Μίκρα, αλλά στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα και επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς προηγήθηκε με 2-0 σετ και 17-13 στο τρίτο, αλλά σε εκείνο το σημείο οι παίκτριες του Σέρβου χαλάρωσαν και έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα της Θεσσαλονικείς να κάνει το 29-27 και να μειώσει σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ οι παίκτριες τους Δικεφάλου ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του και βρέθηκαν μια ανάσα από το 2-2, όταν προηγήθηκαν με 23-20, αλλά οι νταμπλούχες Ελλάδας έκαναν την ολική ανατροπή και με 27-25 έκαναν το 3-1.

Μια μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που πέρασαν νικηφόρα από μια πολύ δύσκολη έδρα, στην οποία ο ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα είχε 5 νίκες σε 7 ματς. Μια νίκη με την οποία οι Ερυθρόλευκες απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και φυσικά το φαβορί για την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

Με αυτό το διπλό οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς έφτασαν στο 15-0 και θα παραμείνουν στην κορυφή, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ματς του δεύτερου ΑΟ Θήρας (13-1) με τον Πανναξιακό. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε στην τρίτη θέση με 9-6 ρεκόρ.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 15-25, 29-27, 25-27)

Ξαναδείτε το ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ