Ολυμπιακός: Ετοιμος για την πρώτη μάχη με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ετοιμος για την πρώτη μάχη με τον Παναθηναϊκό

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Οι Ερυθρόλευκοι στις 19:00 θα υποδεχθούν τους Πράσινους με στόχο τη νίκη, που θα τους βοηθήσει να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ επαναληπτικός των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19/2, 18:00).

Ο Ισπανός τεχνικός λίγες ώρες πριν την πρώτη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι τελικού στην έδρα μας και είναι ένα ωραίο ματς για να παίξουμε πολύ καλά. Επιτέλους μπαίνουμε στους μήνες που θα δίνουμε τέτοιου είδους παιχνίδια και η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior. Tα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και 10 € και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη», από τις 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ