Γιατί δεν έχει ξεκινήσει το ντέρμπι στον Ρέντη

Γιατί δεν έχει ξεκινήσει το ντέρμπι στον Ρέντη

Με αρκετή ώρα καθυστέρηση θα ξεκινήσει ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο «Μελίνα Μερκούρη», διότι η αστυνομία προέβη σε ρίψη δακρυγόνων, έξω από το γήπεδο.

Ο πρώτος τελικός του League Cup στο Βόλεϊ Ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει να αρχίσει, καθώς έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» έγινε χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η αστυνομία προχώρησε για άγνωστους λόγους σε ρίψη δακρυγόνων έξω από το γήπεδο του Ρέντη, με το χημικό να φτάνει και εντός του κλειστού, επειδή ήταν ανοιχτά τα παράθυρα. Η απόφαση της αστυνομίας μοιάζει ακατανόητη για τη ρίψη δακρυγόνων, καθώς σε ένα γήπεδο με περίπου 2000 κόσμο, προσπάθησε να «ελέγξει» 15 άτομα με αυτό τον τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το ένα από τα δακρυγόνα που έριξε ήταν μέσα στο γήπεδο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και να μην μπορεί ο κόσμος αλλά και οι παίκτες να αναπνεύσουν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μάλιστα βγήκαν έξω μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από το χημικό. Σε ένα γήπεδο με πολλά παιδιά και γενικότερα, όπως φαίνεται και από τα τηλεοπτικά πλάνα σε αθλητικό πλαίσιο η αστυνομία προέβη σε μια απόφαση τουλάχιστον ακατανόητη.

Η αναμέτρηση λοιπόν που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσει έως ότου καθαρίσει εντελώς η ατμόσφαιρα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συνεχίζουν την προθέρμανσή τους και λίγα λεπτά αργότερα να αποσύρονται στα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ