Στο κλειστό του Αγίου Θωμά η ρεβάνς του Λιγκ Καπ (19/2)

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά η ρεβάνς του Λιγκ Καπ (19/2)

Ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί οριστικά στο κλειστό του Αγ. Θωμά και όχι στο ΟΑΚΑ, καθώς την ίδια ημέρα παίζει η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο.

Οριστικό: Ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγ. Θωμά και όχι στο ΟΑΚΑ, όπως ήθελαν αρχικά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία το βράδυ της Πέμπτης, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στον πρώτο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (19/2) θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα στην ανακοίνωση σημειώνεται η αλλαγή έδρας δεν κατέστη δυνατή «λόγω λειτουργικών ζητημάτων με το Ο.Α.Κ.Α. αλλά ζητημάτων ασφαλείας καθώς την ίδια ημέρα υπάρχει στο ΟΑΚΑ αγώνας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ».

Την ίδια ημέρα η Ενωση θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ  για το Κύπελλο Ελλάδας και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο για λόγους ασφαλείας να διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το παιχνίδι βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο Β΄τελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2019-20 θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και όχι στο Ο.Α.Κ.Α όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η αλλαγή έγινε λόγω λειτουργικών ζητημάτων με το Ο.Α.Κ.Α. αλλά ζητημάτων ασφαλείας καθώς την ίδια ημέρα υπάρχει στο ΟΑΚΑ αγώνας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ