Η κατηγορία του Προύσαλη και η απάντηση του Ανδρεόπουλου

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και αυτός έδωσε την απάντηση του.


Η κατηγορία του Προύσαλη και η απάντηση του Ανδρεόπουλου | to10.gr

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, σχολίασε όσα του καταλόγισε ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης. Ο Ανδρεόπουλος τόνισε ότι έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των παικτών, αλλά θα διαμαρτύρεται όταν θεωρεί ότι αδικείται:

Είναι καλό που ακολουθούν όλοι τον Ολυμπιακό…

«Με έκπληξη άκουσα τα λόγια του αρχηγού της ομάδας του Ηρακλή Κώστα Προύσαλη. Οταν ένας μεγάλος παίκτης του ελληνικού βόλεϊ καταφέρεται σε μένα για τη συμπεριφορά. Αυτό είχε συμβεί και την προηγούμενη περίοδο. Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στην Εθνική ομάδα. Επίσης είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τους σπουδαίους Έλληνες αθλητές και με τους Έλληνες αθλητές αυτούς που πρώτοι έχουν πετύχει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Πρώτοι κατάφεραν να κρατήσουν σε μία αξιοπρέπεια το ελληνικό βόλεϊ. Παρόλα αυτά δεν είμαι και ευνούχος όταν νιώθω πως αδικούμαι να μην διαμαρτύρομαι. Είναι εντελώς ξεχωριστή η δουλειά μου στον σύλλογο και εντελώς ξεχωριστή η δουλειά μου στην Εθνική ομάδα. Νομίζω πως έχω αποκτήσει τον σεβασμό όλων των αθλητών μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο αρχηγός του Ηρακλή ανέφερε πως ο Ηρακλής έχει 13 Έλληνες αθλητές. Και το γνωρίζω και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς. Είναι μία εντελώς άδικη κριτική».

Νωρίτερα, ο πασαδόρος του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης καταφέρθηκε εναντίον του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, θεωρώντας ότι ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας έπρεπε να συμπεριφέρεται με μεγαλύτερη ψυχραιμία:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Θεωρώ πως εάν μας άφηνε ο διαιτητής στο 2ο σετ και το πέρναμε θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από μας και έχει καλύτερους παίκτες από μας. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε. Βλέπω πως δε μας πολυθέλουν αλλά αγωνιστικά θα είμαστε σίγουρα εδώ. Θέλω να κάνω μία δημόσια παρατήρηση στον κόουτς Ανδρεόπουλο εάν μου επιτρέπει. Αν ήταν προπονητής μόνο στον Παναθηναϊκό δεν θα υπήρχε θέμα για τις αντιδράσεις του στον πάγκο της ομάδας γιατί κι αυτός θέλει το καλό της ομάδας του. Αλλά επειδή είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας και ο Ηρακλής αποτελείται από 13 Έλληνες αθλητές καλό θα είναι τη συμπεριφορά του να την προσέχει».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ