Sold out ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ!

Sold out ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ!

Τα μέλη του Παναθηναϊκού εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια και το κλειστό του Αγίου Θωμά θα είναι sold out στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό (19/2, 18:00).

Κατάμεστο θα είναι το κλειστό του Αγίου Θωμά την ερχόμενη Τετάρτη (19/2) στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ, καθώς όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Πράσινοι, τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το ματς θα είναι sold out!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχε ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε μη μέλη της, αλλά τα διαθέσιμα μαγικά χαρτάκια ήταν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών του Τριφυλλιού.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την εξάντλησή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει πως τα μέλη του εξάντλησαν σε χρόνο ρεκόρ , μέσω του viva.gr, τις διαθέσιμες θέσεις του Κλειστού του Αγίου Θωμά εν όψει του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (19/2, 18.00).

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς τους φιλάθλους του, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εισέλθουν στο κλειστό,  καθώς δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας εισιτήρια του αγώνα.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, να μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ενώ οι Θύρες θα ανοίξουν στις 17.00.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Μόνο η φωνή σας αρκεί για να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα: να αποτελέσετε τον «έβδομο παίκτη» της ομάδας μας, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα αποτελέσει «όπλο» του αντιπάλου.

Γι’ αυτό μην απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ